top of page

ZIEN EN DOEN

Rond het eiland

Er is ZO veel te zien en te doen op dit kleine eilandje!

We kunnen je nu al vertellen dat je niet alles in één week kunt doen, maar we kunnen je wel helpen met het kiezen van de beste opties.

Hieronder vind je al onze aanbevelingen. Restaurants, winkels, stranden, activiteiten, geheime plekjes, tips & tricks... het zit er allemaal in.

We houden ook onze Instagram gevuld met informatie en updates, dus volg ons @casastellaribiza

Genieten!

 

ACTIVITEITEN

 

Formentera met de auto

 

Als je een fan bent van kristalhelder water en eindeloze witte zandstranden, dan is Formentera iets voor jou. Ibiza's kleinere zus is een beetje chiquer (geen feestpiepgeluiden hier) en doet je denken dat je op de Caribbeans bent voor vandaag.

Lees verder...

 

TIPS & TRUCS

 

De beste boekingssite

 

Wil je een vlucht naar Ibiza boeken? Kijk eens op Kayak.nl.

Ze hebben de beste opties: flexibele reisdata, meerdere luchthavens en alle sorteeropties die je nodig hebt om die beste stoel naar de luchthaven van Ibiza te vinden.

Kajak.nl

Top - see and do

 

RESTAURANT  I  SHOP

Los Enamorados

Dit is een van de meest inspirerende plekken op het eiland. Het heeft een stijl die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien en een zeer relaxte sfeer.

 

ACTIVITEITEN

 

D'Alt Villa bezoeken

 

Je hebt Ibiza niet gezien als je niet minstens een halve dag hebt rondgedwaald en verdwaald in de oude binnenstad van Ibiza. Deze Unesco-werelderfgoedsite mag je niet missen!